Login entered-submit button not activated

Michael Abrams
4StarLounger
Posts: 509
Joined: 10 Feb 2010, 17:32

Login entered-submit button not activated

Post by Michael Abrams »

Please feel free move to correct forum.

Using Chrome browser (not optional)

I have one user, when logging on to a health plan website, enters the correct username and password, but the "Submit" button does not activate. (it is grayed)

All 50 other users, myself included, login fine.

The web admin for the health plan has no idea.

Is this a "specific to this user's computer" issue?

Can you think of a remedy?

Any suggestions are welcome.

User avatar
StuartR
Administrator
Posts: 11916
Joined: 16 Jan 2010, 15:49
Location: London, Europe

Re: Login entered-submit button not activated

Post by StuartR »

Ask the user what Chrome extensions they have installed, and what their 'privacy and security' settings show
StuartR


Michael Abrams
4StarLounger
Posts: 509
Joined: 10 Feb 2010, 17:32

Re: Login entered-submit button not activated

Post by Michael Abrams »

Every computer is set the same. I am not sure what the settings are - assume they are the same as mine. IS this a cache issue or something like that?
And Thank you for taking the time to take a look.

User avatar
StuartR
Administrator
Posts: 11916
Joined: 16 Jan 2010, 15:49
Location: London, Europe

Re: Login entered-submit button not activated

Post by StuartR »

There must be SOME difference between their computer and the ones that work properly. Are all these computers connecting from the same network? Can you double check that the Chrome settings and extensions are the same as on a working computer?
StuartR


Michael Abrams
4StarLounger
Posts: 509
Joined: 10 Feb 2010, 17:32

Re: Login entered-submit button not activated

Post by Michael Abrams »

I will do that Monday morning Stuart. I will let you know what I find :)