Run as Administrator

User avatar
BobH
UraniumLounger
Posts: 8623
Joined: 13 Feb 2010, 01:27
Location: Temple - Deep in the Heart of Texas

Run as Administrator

Post by BobH »

Is it possible to run Firefox as administrator? If so, I may have done so unknowingly. Is there any way I can determine if I'm running it as administrator?

:cheers: :chocciebar: :thankyou:
Bob's yer Uncle!
(1/2)(1+√5)
Intel Core i5, 3570K, 3.40 GHz, 16 GB RAM, ECS Z77 H2-A3 Mobo, Windows 10 >HPE 64-bit, MS Office 2016

User avatar
HansV
Administrator
Posts: 74445
Joined: 16 Jan 2010, 00:14
Status: Microsoft MVP
Location: Wageningen, The Netherlands

Re: Run as Administrator

Post by HansV »

Regards,
Hans

User avatar
BobH
UraniumLounger
Posts: 8623
Joined: 13 Feb 2010, 01:27
Location: Temple - Deep in the Heart of Texas

Re: Run as Administrator

Post by BobH »

Thank you, Hans!

Mentioning Win 7 reminded me to fix my signature line. It's only been a coupla years. :scratch:
Bob's yer Uncle!
(1/2)(1+√5)
Intel Core i5, 3570K, 3.40 GHz, 16 GB RAM, ECS Z77 H2-A3 Mobo, Windows 10 >HPE 64-bit, MS Office 2016